Modenfisk

Halvor's Tradisjonsfisk, Scandic Meyergården og Arktisk Meny inviterer til seminar og workshop med modenfisk (Klippfisk, tørrfisk og boknafisk)!

 

En Workshop hvor noen av våre tradisjonsrike råvarer fra havet er i fokus, og hvor vi vil se på historikk og muligheter.

 

Tirsdag 23. februar 2016 vil det bli arrangert matfaglig seminar og workshop på Scandic Meyergården, Mo i Rana, under ledelse en av Svein Bjørndal fra Halvor's Tradisjonsfisk.

 

Dette er en workshop for kjøkkenledere, kokker og kjøkkenpersonale som ønsker påfyll av kunnskap samt inspirasjon for benyttelse av disse edle råvarene.

 

Gjennom seminaret vil det bli gitt en innføring i historie og kvalitetskriterier. Deretter vil deltakerne få utfolde seg under kyndig veiledning på kjøkkenet, hvor retter blir tilberedt og komponert i fellesskap.

Seminaret avsluttes med middag for deltakere og gjester på kvelden.

 

Det er avtalt meget rimelig overnatting på
Scandic Meyergården for tilreisende.

 

For påmelding og mer informasjon: KLIKK HER

 

Klippfisk, tørrfisk og boknafisk

Arktisk Meny innviterer i samarbeid med Halvor's Tradisjonfisk til workshop med moden fisk i sentrum.

En Workshop hvor noen av våre tradisjonsrike råvarer fra havet er i fokus, og hvor vi vil se på historikk og muligheter.

Tirsdag 23. juni 2015 vil det bli arrangert matfaglig seminar og workshop på Skarven Kulinariske Teater i Tromsø under ledelse en av Svein Bjørndal fra Halvor's. Tilsvarende seminar vil bli holdt i Mo i Rana høsten 2015.

 

Påmeldingsfrist: Tirsdag 16. juni.

KLIKK HER for mer informasjon.


Påmelding til: jorn.eirik.johnsen@nhoreiseliv.no

Ved spørsmål: Jørn-Eirik mobil 416 75 330

Arktisk Verdiskaping

Hvert år arrangerer Arktisk Meny konkurransen Arktisk Verdiskaping, hvor vi kårer Nord-Norges mest nyskapende matprodukt. Konkurransen skal stimulere til nyskaping, produktutvikling og bedriftsutvikling innenfor matsektoren i Nord-Norge og bidra til å profilere kvalitetsprodukter fra landsdelen. Mer informasjon og påmedling kommer.