Modenfisk

Modenfisk

Halvor's Tradisjonsfisk, Scandic Meyergården og Arktisk Meny inviterer til seminar og workshop med modenfisk (Klippfisk, tørrfisk og boknafisk)! En Workshop hvor noen av våre tradisjonsrike råvarer fra havet er i fokus, og hvor vi vil se på historikk og muligheter. Tirsdag 23. februar 2016 vil det bli arrangert matfaglig seminar og workshop på Scandic Meyergården, Mo i Rana, under ledelse en av Svein Bjørndal fra Halvor's Tradisjonsfisk. Dette er en workshop for kjøkkenledere, kokker og kjøkkenpersonale som ønsker påfyll av kunnskap samt inspirasjon for benyttelse av disse edle råvarene. Gjennom seminaret vil det bli gitt en innføring i historie og kvalitetskriterier. Deretter vil deltakerne få utfolde seg under kyndig veiledning på kjøkkenet, hvor retter blir tilberedt og komponert i fellesskap.Seminaret avsluttes med middag for deltakere og gjester på kvelden. Det er avtalt meget rimelig overnatting påScandic Meyergården for tilreisende. For påmelding og mer informasjon: KLIKK HER