Arktisk Kokk

Arktisk Kokk

Kampen om å bli kåret til Nord-Norges beste kokk går av stabelen onsdag 19.september i Bodø Spectrum. I år vil seks kokker fra hele regionen kjempe om å kreere de beste rettene ut av årets hovedråvarer: Reinsdyr flatbiff, blåmuggost fra kjerringøy, nepe og kantarell i forretten. Med Aurora Laks, beter, jordskokk, gulløye og Arctic beer fra Mack skal det lages en hovedrett, og desserten skal inneholde Bringebær, hvit sjokolade og kesam.

Lykke til ønskes:

Anette Løften, Spiseriet Fabelaktig, Langneset
Gunnar Jensen, Vertshuset Skarven, Tromsø
Morten Rasmussen, Emmas Drømmekjøkken, Tromsø
Vegard Stormo, Tinja Fjellgård, Narvik
Bjørnar Bakklund, Bryggerikaia, Bodø
Rasmus J Skoglund, Lystpå, Bodø