Arktisk Kokk 2014 skal kåres.

Arktisk Kokk 2014 skal kåres.

Landsdelens beste kokk skal kåres under
Nordnorsk storhusholdningsmesse i Bodø Spektrum onsdag 17. September.

Vi inviterer alle kokker med arbeidssted i Nord-Norge og Svalbard, samt Hurtigruten, til å delta i det 14de arktiske mesterskap for kokker.

Som tidligere skal det komponeres og tilberedes en treretters meny ut fra følgende hovedråvarer:

Forrett: Reinsdyrtunge, reinsdyrhjerte og Kvit Kjerringøy fra Kjærringøy Gård.
Hovedrett: Ferdig vannet klippfiskloins med skinn fra Halvors, gulløye og fjellmandel.
Dessert: Tindved, solbær, Valrhona Caraïbe 66 %.

Komponer og send inn din meny på eget ark.

En anonym komité vil ha ansvaret for å plukke ut de 6 finalistene ut fra innsendte menyer.
Hvem som får delta i selve finalen vil være klart 4.juli 2014.

Påmeldingsfrist 22. juni 2014 kl. 24:00.

For fullstendig råvareliste og detaljer, gå til link http://www.reiselivinord.no/wp-content/uploads/2014/06/Invitasjon_Arktis...

Eller ta kontakt med Jørn-Eirik Johnsen på mail; jorn.eirik.johnsen@nhoreiseliv.no eller telefon; 416 75 330