Arktisk Kokk 2015, Nordnorges beste kokk!

Arktisk Kokk 2015, Nordnorges beste kokk!

Nord-Norges beste kokk kåres i forbindelse med Nordnorsk storhusholdningsmesse i Fløyahallen, Tromsø, tirsdag 15. September.

Vi inviterer alle kokker med arbeidssted i Nord-Norge og Svalbard, samt Hurtigruten, til å delta i det 15. Arktiske mesterskap for kokker.

Det skal komponeres en treretters meny ut fra følgende hovedråvarer:

Forrett: Laksefilet fra Lerøy Aurora
Hovedrett: Sadel og slagside av lam fra Sørreisa, jordskokk og gulløye
Dessert: Multebær, bringebær, Valrhona Caraïbe 66 %.

Komponer og send inn din meny på eget ark. En anonym komité vil ha ansvaret for å plukke ut de 6 finalistene ut fra innsendte menyer som under finalen skal tilberede sin komposisjoner.

Hvem som får delta i selve finalen vil være klart 14.juli 2015.

Påmeldingsfrist 29. juni 2015 kl. 24:00.

Mer info og påmeldingsskjema

Kontakt Jørn-Eirik Johnsen jorn.eirik.johnsen@nhoreiseliv.no Mob. 416 75 330