Arktisk Kokk 2016

Arktisk Kokk 2016

Nord-Norges beste kokk kåres i forbindelse med Nordnorsk storhusholdningsmesse i
Alta onsdag 21. September 2016.
Konkurransen vil foregå på Alta VDG skole, avd. RM-fag.

Vi inviterer alle kokker med arbeidssted i Nord-Norge og Svalbard, samt Hurtigruten, til å delta i det 16. arktiske mesterskap for kokker.

Det skal komponeres en treretters meny ut fra følgende hovedråvarer:

Forrett: Råvarekurv fra Nortura og Olav Aakre/Bama

Hovedrett: Aurora laks fra Skjervøy, kokte reker fra Lyngen, gulløye og knutekål fra Målselv.

Dessert: Rips, solbær og Valrhona Caraïbe 66 %.

Komponer og send inn din på hovedrett og dessert på eget ark.

En anonym komité vil ha ansvaret for å plukke ut de 6 finalistene ut fra innsendte menyer. Under finalen skal du tilberede din meny samt forrett basert på utdelt råvarekurv.

Hvem som får delta i selve finalen vil være klart 19.juli 2016.

Påmeldingsfrist 24. juni 2016 kl. 24:00.

Kontakt Jørn-Eirik Johnsen jorn.eirik.johnsen@nhoreiseliv.no

Telefon: 416 75 330

For mer informasjon og påmelding:KLIKK HER