Finalistene er klare for Arktisk Kokk 2013, Nord-norges beste kokk

Finalistene er klare for Arktisk Kokk 2013, Nord-norges beste kokk

FINALISTER ARKTISK KOKK 2013.

Arktisk Meny har anonymisert i overkant av 20 innsendte menyer til årets Arktisk Kokk, og oversendt disse til en jury bestående av 4 meget kvalifiserte fagfolk i landsdelen.

Disse har nå plugget ut årets 6 finalister, og vi ser oss meget fornøyd med at alle de tre nordligste fylkene samt Hurtigruten er representer med finalister.

Følgende personer (i tilfeldig rekkefølge) er kvalifiserte til årets finale i Arktisk Kokk;

Nicklas Buus Nielsen, De 4 Roser Tromsø, Mail; nbuusn@gmail.co
Morten Rasmussen, Emmas Drømmekjøkken, Tromsø, Mail; mwr78@hotmail.com
Kristoffer Myrvoll, Smak Bodø, Mail; krengt@hotmail.com
Øystein Moe, Eide Handel, Kvaløya, Mail; moe.oystein@yahoo.no
Georgios Tsogarlidis, Rica Bryggen Honningsvåg, Mail; georgios.tsogarlidis@rica.no
Øystein Nilsen, Hurtigruten, Mail; oistein_nilsen@live.no

Finalen vil foregå i Fløyahallen, Tromsø, under årets Storhusholdningsmesse Onsdag 18. september 2013 fra kl. 08.00 om morgenen, og med kunngjøring av resultat med overrekking av premier kl. 16.15.
Hver av finalistene vil ha bistand av en skole-elev fra Restaurant og matfag.
Takket være vår hovedsamarbeidspartner Sparebank1 Nord-Norge, samt sponsorene Mydland og Asko Nord, vil vi dele ut pengepremier til matfaglig reise/opplevelse til de 3 på seierspallen.

Årets hoveddommer er;
Eirik Dahlin, leder for opplæringskontoret for hotell, restaurant og reiseliv i Troms, tidligere kjøkkensjef på bl. annet Emmas Drømmekjøkken, tidligere Oldermann KMT og brenner for norsk matkultur og kokkefaget.

Dommerpanelet vil videre bestå av;
Johnny Trasti, kjent og enkasjert matfigur fra Finnmark med egen bedrift, tidligere kjøkkensjef for regjeringskvartalet, ihuga is-skulptør samt årets kjøkkensjef i 2009.
Halvar Ellingsen, fra Sortland. Medlem av det Norske kokkelandslaget siden 2009 med flere meritter, samt vinner av NM for kokker i 2009.

For mere info om konkurransen og deltakerne, ta kontakt med Jørn-Eirik på mob; 416 75 330, eller mail; jorn.eirik.johnsen@nhoreiseliv.no.