Mydland nytt medlem i Arktisk Meny!

Mydland nytt medlem i Arktisk Meny!

Den historiske Tromsø bedriften ble etablert i 1920, og drives i dag av tredje- og fjerdegenerasjon Mydland.
Selv om Mydland fortsatt anses, av både seg selv og folk flest, som en "pølsefabrikk", har de et stort vareutvalg og mange nisjeprodukter utover de berømte pølsene.

"Mydland er opptatt av nordnorsk matkultur, og at det tas vare på tradisjonene og råvarene vi har her.
Dette er noe som er viktig for den nordnorske identiteten, og gir en yrkesstolthet i hele verdikjeden. Fra bonde til bord." Sier daglig leder i Mydland, Kurt Mydland.
"Vi bruker mye nordnorske råvarer, og ser hvilken kvalitet det har. Det er også bakgrunnen for at vi ønsket å bli medlem i Arktisk Meny".

For mer informasjon om Mydland og deres produkter, se www.mydlandbutikk.no og www.mydland.no .